Ik heb het schema van de battery slave module omgezet tot een printplaat.
Er passen nu 16 slaves op een euroboard van 10x16cm en hij is enkelzijdig..

Ik heb hiervoor designspark gebruikt, dit is een gratis programma en dat werkt best goed moet ik zeggen.
Of het in het echt ook allemaal past weet ik nog niet, daarvoor moet ik de print eerst echt maken natuurlijk.

Hier een stukje board, aardig crammed zoals je kan zien:

image

Volgende stap het het maken van de print zelf.. ik denk dat ik dat zelf ga doen. Ik heb vroeger ook prints gemaakt en volgens mij was het allemaal niet zo moeilijk. Even opzoeken hoe dat ook al weer zit…

Denk dat ik ondertussen ook maar een grote order moet gaan uitzetten voor de onderdelen, voordat die dan weer binnen zijn. Denk dat ik alles maar per 100 ga bestellen, wordt het een stuk goedkoper van en als het werkt heb ik wel 3 boards nodig dus die komen dan wel op.